" Olemme kokeneet yhteistyömme Hanna Ojamon kanssa antoisaksi ja näkökulmia rikastuttavaksi. Meitä yhdistää yhteinen halu muuttaa puhtausalaa.

Arvostamme Hannan pitkää kokemusta alalta sekä opetus- että yrityspuolelta. Hannan näkemykset ja osaaminen ovat tuoneet meille arvokasta lisäarvoa, jota hyödynnämme oman palvelumme kehittämisessä. Voimme suositella Hannaa lämpimästi puhtausalan asiantuntijaksi. "

Timo Kaarlela

CEO

Vuosien varrella olen saanut työskennellä Hannan kanssa kahdessa eri hotellissa. Hanna on erittäin ammattimainen, tehokas, nopea, ei pelkää itse tarttua toimeen, jämäkkä, näkee asiat myös asiakkaan kannalta ja kaiken tämän lisäksi hän on todella ystävällinen, sydämellinen ja hänen kanssaan on helppo ja miellyttävä työskennellä.

Kun asian tuo Hannan tietoisuuteen, tietää, että se tulee varmasti hoidettua.

Hotellin rakennusvaiheessa ja avaukseen liittyen saimme Hannalta kullanarvoisia neuvoja ja vinkkejä mm. pintojen suojaamiseen, aikatauluihin ja käytännön järjestelyihin liittyen. Näillä on vaikutus pitkälle tulevaisuuteen. Hanna on luottohenkilö, jonka kanssa tekisin töitä todella mielelläni milloin vain.

Elli Suutarinen

Hotellipäällikkö

Hotellien välinen kilpailu on jo pitkään perustunut majoitushuoneiden varustetason kohottamiseen, joka on osittain johtanut jo ylivarusteluun.

Nyt ollaan palattu jälleen perinteisten kysymysten äärelle, joista tärkeimpänä hyvä hygieniataso. Tämän saavuttamiseen ei ole olemassa oikotietä, vaan se on systemaattisen työn tulosta. Henkilöstön koulutus ja perehdytys, hyvä johtaminen, sekä säännöllinen laaduntarkistus ja yhteiset palaverit palautteen käsittelyyn ja toiminnan kehittämiseen ovat olleet hyväksi havaittuja työkaluja. Näiden avulla olemme onnistuneet saamaan erinomaiset pisteet asiakaspalautteissa siivoustasostamme.

Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Hanna Ojamon kanssa hotellimme housekeeping toimintojen ja yleisten tilojen siisteyden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Hanna on ollut erittäin luotettava ja sitoutunut johtaja. Hänellä on erinomainen substanssiosaaminen ja koulutus haastavienkin kohteiden ongelmien ratkaisuun. Henkilöstön arvostus häntä kohtaan näkyy pitkinä, pysyvinä työsuhteina ja meistä on muodostunut yhteinen työporukka. Myös budjetissa ollaan pysytty.
Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Hannan kanssa.

Päivi Laine

toimitusjohtaja

Olen Hannan kanssa tehnyt pitkään yhteistyötä sekä Clarion että Hotel U14 hotelleissa. Clarion vuosina Hanna oli yhteyshenkilömme palvelujohtajana hotellin siivouskumppanilla. 

Maaliskuussa 2020 avatussa Hotel U14 projektissa hän konsultoi rakennusvaiheen avaus-suunnitelmia sekä suunnitteli rekrytoinnin lisäksi koko siivouksen operatiivisen toiminnan.

Hanna on oman alansa aivan huippu ja yhteistyö hänen kanssaan on aina mutkatonta ja mieleistä!
Voin lämmöllä suositella Hannaa kaikissa siivoukseen liittyvissä asioissa.

Janne Ant-Wuorinen

General Manager

yhteistyökumppaneita

Clean Up Consulting
on SSTL Puhtausala ry:n yritysjäsen!

SSTL Puhtausala ry on puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö, joka auttaa puhtausalalla toimivia ihmisiä ammatillisessa kehittymisessä.