TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT
SEKÄ YLEISET KÄYTTÖ- JA SOPIMUSEHDOT

Hinnat

Tuotteiden / palveluiden hintoihin lisätään arvonlisävero. Hinnat on ilmoitettu tuotteen yhteydessä.

Tilaus-, toimitus ja peruutusehto

Tuotteet / palvelut tilataan verkkosivujemme kautta. Tilauksesta tulee aina sähköpostivahvistus. Tilaaja hyväksyy tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa olevat tilaus- toimitus- ja peruutusehdot. Tilaaja ja toimittaja solmivat tilauksen yhteydessä asiakassuhteen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostin antamista.

Toimittaja ei vastaa vahingoista, mikäli tilaaja on antanut virheellisiä tietoja tuotetta / palvelua tilatessa. Tilaajan tehtävä on huolehtia antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tuotteen / palvelun tilaaminen on sitovaa, huomioithan tämän tehdessäsi tilausta. Tuotteiden / palveluiden toimitus tapahtuu yhteisesti sovitun- tai tuotteen yhteydessä ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Toimittaja pidättää oikeuden pidempään toimitusaikaan mahdollisesti kolmansista osapuolista johtuvista syistä.
Tilaajalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk peruutusoikeus. Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti hanna.ojamo@cleanupconsulting.fi Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa (14pv) ennen toteutusta. Tämän jälkeen veloitamme peruutuskuluina 50 % valmennuksen hinnasta.
Konsultointikäynti tulee peruuttaa viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 16.00 mennessä, muutoin toimittaja voi laskuttaa konsultointipalvelun hinnan tilaajalta.

Toimittaja pidättää oikeuden muutoksiin ja tai peruutuksiin ylivoimaisen esteen (Force Majeure) sattuessa.

Tuotteiden / palveluiden korvaaminen

Tilaajan ylivoimaisen esteen sattuessa (Force Majeure), ole yhteydessä toimittajaan. Yhteydenotto tulee tehdä aina kirjallisena hanna.ojamo@cleanupconsulting.fi
Toimittajan ylivoimaisen esteen sattuessa (Force majeure) toimittaja voi siirtää tuotteen / palvelun toteutusaikataulua ilmoittamalla uuden ajan tilaajalle. Tuotteen / palvelun kokonaan hyvittämisestä tilaajalle keskustellaan tapauskohtaisesti.

Reklamaatiot

Reklamoidessa tuotteesta / palvelusta, tilaajan tulee olla aina kirjallisesti yhteydessä toimittajaan hanna.ojamo@cleanupconsulting.fi Julkaisemalla omia mielipiteitäsi internetissä tai muissa kanavissa, vapautat toimittajan kaikenlaisesta vastuusta.

Virhe tuotekuvauksessa tai hinnassa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuotetta / palvelua mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Yleiset käyttö- ja sopimusehdot

Clean Up Consulting pidättää kaikki oikeudet sivustolla kuvattaviin tuotteisiin / palveluihin sekä palveluista julkaistavaan aineistoon.

Kulloinkin voimassa olevan ja soveltuvan lain sallimissa rajoissa Clean Up Consulting ei ole vastuussa tilaajan tekemistä ratkaisuista konsultoinnin tai valmennuksen suositusten pohjalta, ei välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina kiinteistöihin mahdollisesti tehtävät rakenteelliset ratkaisut. Ei myöskään liikevoittojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka mahdollisesti johtuvat tuotteiden / palvelujen, käytöstä tai käytön estymisestä.

Toimittaja ei missään tapauksessa tai tilanteessa vastaa tilaajan henkilökohtaisista päätöksistäsi johtuvista välittömistä ja välillisistä tuloksista. Toimittaja ei myöskään missään tilanteessa vastaa palvelujen / tuotteiden pohjalta tehtyjen tilaajan edustajien henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista. Tilaaja on itse vastuussa niistä tuloksista, jotka syntyvät toimittajan palveluiden tai suositusten perusteella. Tilaaja hyväksyy nämä sopimus- ja käyttöehdot tilaamalla tuotteen / palvelun toimittajalta. Mikäli tilaaja ei voi hyväksyä näitä ehtoja ei tuotetta / palvelua tule tilata ja asiakassuhdetta solmia.

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtojamme. Tilaajan on aina ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin sekä yleisiin käyttö- ja sopimusehtoihin.

Rekisteri- ja tietosuojaselosteen löydät täältä.