Clean Up Consultingin
syntytarina

Clean Up Consulting on syntynyt yhden naisen haaveesta ja unelmasta viedä puhtausalaa eteenpäin, toimia alan puolesta puhujana sekä saada toimia alan ketterämpien toimitila- ja palveluratkaisujen suunnittelijana.

Haluan omalla uratarinallani myös kertoa, puhtausalan monipuoliset mahdollisuudet rakentaa uraa jatkuvasti kehittyvällä ja eteenpäin pyrkivällä alalla. Haluan kannustaa etenkin nuoria opiskelemaan puhtausalaa sen monipuolisten mahdollisuuksien ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden vuoksi. Jos voin olla suuresti rakastamani alan ambassador ja saan nuoret, maahanmuuttajat sekä alanvaihtajat innostumaan puhtauden tuottamisesta ja ymmärtämään puhtauden moninaisen vaikuttavuuden koko yhteiskuntaan, olen onnistunut tehtävässäni.

Hanna Ojamo

Jätä kommentti

missio

Haluan auttaa asiakkaitani onnistumaan omassa liiketoiminnassaan tuomalla markkinoille asiantuntevaa ja ammattitaitoista puhtausalan konsultointia ja valmennusta.

Missioni on saavuttaa alan laajan markkinan paras käyttäjäkokemus sekä olla alan suositelluin konsultti ja valmennusyrittäjä.

Jätä kommentti

Pätevyys

Olen suorittanut pätevyydet henkilöstön johtamisesta, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan johtamisesta sekä minulla on ammatillisen opettajan pätevyys (AmO)

luottamustoimet

hallituksen jäsen, 2018-2019

hallituksen puheenjohtaja,
2020-jatkuu

hallituksen jäsen, 2018-jatkuu

rahastonhoitaja, 2021-jatkuu

Jätä kommentti

ammattiote

Minulla on palveluliiketoiminnan sekä henkilöstö- ja asiakkuusjohtamisen vahva osaaminen. Olen toiminut vuosia johto- ja esimiestehtävissä palveluliiketoiminnan kehittämisen eri osa-alueilla.

Toimin tavoitteellisesti etsien keinot asiakastyytyväisyyden ja kannattavuuden parantamiseksi. Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja työhyvinvoinnin edistäminen kannustamisen ja motivoinnin kautta ovat minulle sydämen asioita.