Valmennus ja verkoistoitumisryhmät

Clean Up Consulting järjestää suljettuja verkostovalmennuksia, joiden ensisijaisena tarkoituksena on edistää puhtausalan eri sidosryhmien välistä verkostoitumista.

Coach-ryhmä puhtausalan työnjohdolle

Valmennuksen ensisijaisena tarkoituksena on edistää puhtausalan eri sidosryhmien välistä verkostoitumista ja edistää kokonaisvaltaista työhyvinvointia.

Valmennus koostuu kolmesta moduulista:

Valmennuksen kesto noin 3kk, lähipäivien ja verkkovalmennuksen välissä on ennakko- ja välitehtävät, jotka johdattavat seuraavan moduulin aiheeseen. Valmennuksen kesto yhteensä 13h. Ilmoittautuminen on avoinna.

pyydä tarjous

coach-ryhmä puhtausalan ohjaajille ja esimiehille

Valmennuksen ensisijaisena tarkoituksena on edistää kokonaisvaltaista työhyvinvointia ja lisätä tuottavuutta itseohjautuvuuden ja valmentavan lähiesimiestyön avulla.

Valmennus koostuu kolmesta moduulista:

Valmennuksen kesto noin 2kk, lähipäivien ja verkkovalmennuksen välissä on ennakko- ja välitehtävät, jotka johdattavat seuraavan moduulin aiheeseen. Valmennuksen kesto yhteensä 8,5h. Ilmoittautuminen on avoinna.

pyydä tarjous

kuvittaja ekkun meronen

F.A.Q.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Coach -ryhmät starttaavat, kun osallistujia on vähintään 10 ilmoittautunutta. Maksimissaan kuitenkin 15 henkilöä (kokonaan verkossa toteutettavissa valmennuksissa ryhmäkoko voi olla suurempi). Mahdollistamme myös organisaatiokohtaiset erillisryhmät.

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti sähköpostiin hanna.ojamo@cleanupconsulting.fi. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 2 viikkoa (14pv) ennen toteutusta. Tämän jälkeen veloitamme peruutuskuluina 50 % valmennuksen hinnasta. Tarkat ehdot löytyvät Tilaus- ja toimitusehdoistamme.

Lasku lähetetään sähköisesti.